| Lid worden? Lid worden?

Lid worden

Als lid van Bewust Arnhem geloof je in het bundelen van de krachten en het versterken van elkaar. Je doet actief mee door te netwerken, je vanuit je hart te verbinden, samen te werken en elkaar te inspireren.

Het Netwerk Bewust Arnhem staat open voor ZZP'ers, professionals, winkeliers en ondernemers in de regio Arnhem, die diensten verzorgen of producten leveren op het gebied van:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gezondheid en Welzijn
  • Pure, eerlijke voeding en producten
  • Duurzaamheid
  • Maatschappelijke bewustwording

Ambassadeursschap Bewust Arnhem

Als ambassadeur van Bewust Arnhem (tót 21 maart 2021) ben je actief betrokken bij het verder uitbouwen van het platform. Als tegenprestatie ontvang je 50 procent korting op de lidmaatschapsbijdrage voor het eerste jaar.

Dus doe mee en meld je aan als lid en bereid je samen met ons voor op hopelijk snel betere tijden.

Wat verwachten we van jou?

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je Bewust Arnhem een warm hart toedraagt en dat je het platform onder de aandacht brengt bij je klanten en netwerk. Dit kun je bijvoorbeeld doen door onze banner "Aangesloten bij Bewust Arnhem" op de homepage of contactpagina van je website te plaatsen, of via je nieuwsbrief of social media te refereren aan Bewust Arnhem en/of activeiteiten te delen binnen jou netwerk.

aangesloten bij Bewust Arnhem

Wat houdt het lidmaatschap in?

Als deelnemer van Bewust Arnhem kun je:

  • jouw organisatie vermelden in één rubriek (standaard) of meerdere rubrieken (tegen meerkosten);
  • bijdragen aan het netwerk en deelnemen aan maandelijkse netwerkbijeenkomsten;
  • deelnemen of meewerkern aan events die we organiseren;
  • in het eerste jaar ontvang je 3 agenda-items bij je lidmaatschap (meer agenda-items verkrijgbaar tegen meerprijs).

Hoe werkt het?

Om je bedrijf of organisatie in te schrijven als aanbieder op Bewust Arnhem vul je het inschrijfformulier in. Na verwerking van je inschrijving ontvang je je persoonlijke login gegevens. Daarmee kun je je profiel gegevens aanvullen, teksten plaatsen en foto's uploaden. De coördinator kan je hierbij helpen.

Klik hier om je in te schrijven en je inlogcode aan te vragen!

Naast je vermelding op deze website profiteer je tevens van je deelname aan het netwerk Bewust Arnhem. Je kunt leuke en inspirerende netwerkbijeenkomsten bezoeken die helpen jou en je bedrijf te professionaliseren en bovendien gebruik maken van de vele mogelijkheden om samen te werken met andere aanbieders.

Bekijk het  tarievenoverzicht →

Lees over voorwaarden en criteria →

Doe je mee? Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →