25jun 2023
Verbonden ademcirkel

Novaia
Arnhem

Tijdens een verbonden ademcirkel richten we ons op het vergroten van het bewustzijn en het loslaten van spanning en blokkades in het lichaam. Dit kan een emotionele bevrijding geven en ik help je daarbij als spaceholder in een veilige omgeving.

Tijdens een verbonden ademcirkel richten we ons op het vergroten van bewustzijn, het bevorderen van ontspanning en het loslaten van spanning en blokkades in het lichaam.

 

Bij een verbonden ademcirkel wordt de ademhaling bewust verdiept en verlengd, waarbij er geen pauzes zijn tussen de in- en uitademing. Door deze continue ademhaling ontstaat er een diepere verbinding met het lichaam en worden de natuurlijke ademhalingspatronen hersteld. Dit kan helpen om vastgehouden emoties, spanning en stress los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor meer innerlijke rust, heling en welzijn.

 

Verbonden ademen kan een intense ervaring zijn en daarom zorg ik voor een veilige sfeer en begeleid ik je door dit proces. Hiervoor gebruik ik verschillende technieken en tools, zoals muziek, visualisaties, affirmaties en lichaamswerk. De cirkelvormige opstelling symboliseert de onderlinge verbondenheid en de mogelijkheid om samen te ademen, wat een gevoel van gemeenschap en veiligheid biedt.

 

Als je regelmatig deelneemt aan een verbonden ademcirkel heb je daar ontzettend veel voordelen aan, zoals het versterken van je vitaliteit, emotionele bevrijding, verbeterde concentratie, verlichting van fysieke symptomen en een dieper begrip van jezelf. Het kan een krachtig hulpmiddel zijn voor persoonlijke groei, het verkennen van het onderbewuste en het bevorderen van welzijn op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

 

Heb je last van een hoge bloeddruk, hartaandoeningen, ernstige psychische klachten of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om niet mee deel te nemen aan deze ochtend.

Informatie

25 jun 2023
10.30 - 12.30
45,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Home of Zen
Velperweg
Arnhem

Contact

Verbonden ademcirkel