Over Bewust Arnhem

Voor Arnhemmers

Wij hopen via dit platform een gemeenschap te creëren van bewuste individuen die streven naar een gezonder en gebalanceerder leven. Laten we verbinden met elkaar en met de natuur, waar we tot rust kunnen komen en antwoorden kunnen vinden op de vragen die ons bezighouden. 

We nodigenelke Arnhemmer uit om lid te worden van ons platform en te werken aan een gezonder en gebalanceerder leven.

De activiteiten die hierop aansluiten worden georganiseerd door onszelf en door onze aanbieders. Je kunt hierbij denken aan lezingen, workshops en wandelingen.

 

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor de maandagenda→

Vragen? Neem dan contact op→

 

Voor professionals

Samen op weg naar een bewust, gezond en duurzaam Arnhem. Dat is de missie van Bewust Arnhem. Het netwerk van Bewust Arnhem bestaat uit een grote groep enthousiaste professionals actief op het gebied van:

 

  • Bewustwording en persoonlijke groei
  • Gezondheid en Welzijn
  • Pure, eerlijke voeding en producten
  • Duurzaamheid
  • Maatschappelijk ondernemen

WIj willen een verbindende factor zijn van bewuste bewoners en ondernemers die niet alleen om hun eigen welzijn geven, maar ook om dat van anderen en dat van de planeet. Ons platform is een ontmoetingsplaats en we moedigen samenwerking en kennisdeling aan om zo gezamenlijk bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Wij hopen dan ook dat ons platform een centrale rol zal spelen hierin en nodigen iedereen uit om lid te worden en bij te dragen aan de gezondheid van onszelf en die van de planeet.

 

Interesse om aan te sluiten?→

Vragen? Neem dan contact op→