Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Arnhem Ontmoet [Online]
WO 22 april | 09.30-10.30 uur |

Deelname is kosteloos |


Leg jij hart en ziel in je onderneming en wil jij je vanuit jouw bezieling en passie voor je dienst of product verbinden met andere ondernemers? Sluit je dan aan bij ons in oprichting zijnde Netwerk.

Gedurende de periode dat de overheidsmaatregelen van de overheid rondom het Corona-virus van kracht zijn, hanteren we bij Bewust Arnhem een tijdelijk gratis lidmaatschap. Zeker omdat Bewust Arnhem een netwerk in oprichting is en wij het liefst natuurlijk fysiek kennis met jou willen maken en de huidige maatregelen dit tegen houden. We willen echter niet stil blijven zitten! 

Helaas kunnen wij elkaar op dit moment niet face-to-face ontmoeten. Daarom organiseert Bewust Arnhem wekelijks een aantal online ontmoetingen via Zoom. Enerzijds om nader kennis te maken en samen met elkaar te onderzoeken hoe we deze tijd kunnen gebruiken om samenwerkingsverbanden op te zetten en van elkaar te leren.

De aankomende Online [via Zoom] ontmoetingen zijn: 

17 april van 16:00 - 17:00 uur .... Ontmoet Bewust Arnhem Online 

20 april van 16:00 - 17:00 uur .... Ontmoet Bewust Arnhem Online

22 april van 09:30 - 10:30 uur .... Ontmoet Bewust Arnhem Online 

24 april van 16:00 - 17:00 uur .... Ontmoet Bewust Arnhem Online 

Wil je mee doen, stuur mij dan even een berichtje via info@bewustarnhem.nl en dan zorg ik dat je tijdig de inlogcodes ontvangt. Hopelijk tot snel en tot ziens. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Informatie + Aanmelden » Bewust Arnhem | Coert van den Enk

www.bewustarnhem.nl

Online Event

Coert van den Enk
0642705890
coert AT bewustarnhem DOT nl