| Coördinator/Inspirator Coördinator/Inspirator

Coördinator en Inspirator

Mijn naam is Coert van den Enk [1962]. Ik woon sinds 1968 in Arnhem, achtereenvolgens in de wijken [Malburgen, Kronenburg, de Laar en de laatste 10 jaar op de Geitenkamp]. Ik ben vader van drie prachtige kinderen Martijn[30], Lianne[27] en Niels[17] en ben ik naast parttime buschauffeur [30 uur] in de regio Arnhem - Nijmegen, ook yoga docent en ben ik op 20 januari 2020 gestart met Bewust Arnhem.

Wat een mooie datum als ik er zo naar kijk! De tijd is er rijp voor!

Waarom vraag je je wellicht af en waarvoor is de tijd rijp.

Altijd heb ik alles alleen gedaan. Nooit [echt] de verbinding gezocht. Te angstig om hierin [weer] teleurgesteld te worden. Decennia lang heb ik dan ook geleefd vanuit patronen, vanuit verwachtingen van hoe het hoort, vanuit de aanpassing. Hierbij heb ik mijzelf volledig genegeerd, niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn geest en wat het nodig had. Ik ging op wilskracht verder, totdat de wil opraakte en er alleen kracht overbleef.

Via yoga en via een aantal hele lieve mensen om mij heen, die mij niet loslieten, werd ik mij steeds 'Bewuster' van wat ik nodig had: de issues van vroeger aangaan en hiermee in het reine komen. Dit pad ben ik in geslagen en bewandel ik nog steeds. Ik ontmoette mijn tweelingziel, iets dat een diepe indruk op mij heeft gemaakt; de rust en het gevoel klaar te zijn.

Ik volgde niet alleen het pad van de liefde, maar daarmee ook het pad van bewustwording. Een pad waarop ik, in plaats van te leven naar wat anderen van me verwachtten, weer heb geleerd om mijn eigen hart te volgen. Om zo steeds meer te gaan leven vanuit de verbinding met wie ik werkelijk ben. Dus als je je nu afvraagt waar de tijd rijp voor is, dan is dat voor mij om de verbinding aan te gaan. Uit te reiken en samen met andere bewuste professionals, ondernemers en maatschappelijke organisaties de regio Arnhem en omstreken te verbinden. Je zult begrjipen dat het woord 'verbinding' bij mij hoog in het vaandel staat!

Die verbinding wil ik ook graag uitdragen in de regio Arnhem. Het voelt als nodig in deze tijd: liefde, verzachting, verwarming en verbinding. En dus..... starten we nu met een bijzonder netwerk, anders dan anders, Bewust Arnhem. Een netwerk waarbij bewuste ondernemers vanuit het hart durven te verbinden met elkaar en we samen groeien in bewustzijn, zodat dat voelbaar wordt in de Arnhem. Samen werken aan een bewustere samenleving, waarin het prettig leven is. Bewuster van wie we werkelijk zijn, bewuster van ons lichaam, bewuster van hoe we omgaan met elkaar en met het milieu en hoe we onze kinderen opvoeden en bijstaan. Bewuster van de energetische voetstappen die we achterlaten. Een 'Bewuster Arnhem'!

En ik heb er zin in om in deze regio mijn kwaliteiten en ervaringen in te zetten.

Doe je mee?

Wil jij weten wat de professionals voor jou als bezoeker kunnen betekenen?

Abonneer je dan op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Arnhem. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Arnhem! Voor de leden van Bewust Arnhem organiseer ik regelmatig netwerkbijeenkomsten. Dit blijkt een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Vanuit deze verbinding groeien we samen in bewustzijn.

Lees meer over Bewust Arnhem of lees meer over hoe je lid kunt worden.