Mei een vruchtbare terugblik

Mei: Vruchtbare terugblik

We kijken terug op een vruchtbare eerste netwerkbijeenkomst van afgelopen april. We hebben elkaar ontmoet, nieuwe ondernemers ontmoet en onze missie en visie gedeeld. Heb je deze bijeenkomst gemist? Geen zorgen, we plannen deze zomer weer een nieuwe. Houd de agenda in de gaten! 

Heb jij eventueel een leuke locatie/leuk idee hiervoor? Dan staan we altijd open voor een samenwerking. 

Een aantal van jullie hebben ons podcast idee al gehoord om jullie zichtbaarheid nog meer te vergoten, namelijk; de Bewust Arnhem podcast. Het idee achter deze podcast is om elke week op bezoek te gaan bij een van onze aanbieders, een boeiend gesprek te voeren over zijn/haar missie en om vervolgens de podcast online te plaatsen voor meer bekendheid. Op deze manier kunnen potentiele klanten gelijk voelen en horen of een aanbieder past bij zijn/haar vraag. 

Wil jij als ondernemers graag hieraan meewerken? Stuur dan een mail naar deirdre@bewustarnhem.nl. Dan maken we een afspraak voor de opname! 

 

Maak kennis met onze aanbieders

Lorem_ipsum_dummy_txt

Komende activiteiten

Op zaterdag 3 juni is er een festival in Doorwerth voor bewust en duurzaam leven: het MOENfestival. Dit wordt gehouden in het Fletcher Hotel in Doorwerth. Naast de gezelligheid en de muziek staan er ook leuke stenthouders en zijn er boeiende workshops te volgen.

Wij staan daar voor Bewust Arnhem om informatie te geven en vragen te beantwoorden. En natuurlijk om nieuwe aanbieders en nieuwsbrieflezers te verwelkomen!

Ook geven wij vanuit ons eigen bedrijf Novaia op die dag 2x een ademworkshop, om 11.30 en om 16.30. Benieuwd naar wat de kracht van ademhaling voor jou kan betekenen? Kom dan vooral naar onze workshops!

Tickets zijn hier alvast verkrijgbaar of ter plekke aan de deur.

Zien we jou daar?

 

Agenda