Transformatie naar het leven waarvoor je geboren bent.

Kernkracht 10
Brummen

Korte trainingen van een dag, waarin je zicht krijgt op het door jou gewenste leven en waarom je daar nog niet bent. Met tools om hier wél naartoe te gaan. Inclusief terugkom dagdeel.

Iedereen wist als kind al waarvoor hij/zij in de wieg gelegd was. Maar in de loop van de jaren werd daar een sluier overheen gelegd. We stopten onszelf vol met overtuigingen in de trant van: ik ben niet goed genoeg, anderen gaan altijd voor, er is toch nooi iemand die naar me luistert, ik moet altijd alles alleen doen, etc. etc. Deze overtuigingen zijn een soort harde schijf geworden, die niet te deleten valt. Maar gelukkig kun je het wel overschrijven. 

Tijdens een leuke coachdag kom je er achter waar je overtuigingen vandaan komen, hoe ze 'klinken' en vooral ook hoe je ze om kunt zetten om het leven te gaan leiden dat jij graag wilt leiden. Je gaat altijd met een opgeruimd gevoel naar huis en bent in de loop van de dag een stukje wijzer geworden omtrent je beweegredenen om iets wel of juist niet te doen. Je hebt handreikingen gekregen om de weg te gaan lopen naar je hart toe, in plaats van van je hart af.

Na ongeveer 4 weken kom je terug en vertel je me wat er gebeurd is. En geloof me: dat is altijd héél veel.

 

Over Kernkracht 10


Kernkracht 10

Tineke Veenstra

Marktplein 5A
6971 AA Brummen

Transformatie naar het leven waarvoor je geboren bent.