Ruimte voor groei

Nancy van den Heuvel
Arnhem

Nancy van den Heuvel helpt mensen op hun weg van werkdruk naar werkgeluk en levensdruk naar levensgeluk te komen. Bewust-zijn, inzicht en je grenzen kennen, helpen je een gelukkiger leven te leiden.

Ik begeleid mensen bij veranderprocessen. Met name mensen die zichzelf voorbij lopen. Vooruit gaan betekent vooruitgang. Als je alleen maar vooruit wil gaan en je vergeet terug te kijken en te zien wat er nu is, dan sla je een stap over in het proces. Met als gevolg dat mensen zich niet kunnen verbinden. Ik ondersteun door vanuit rust en stilstaan te kijken wat er aandacht nodig heeft. Het vraagt moed om te zien, te herkennen en te erkennen wat er verandert. Ik ondersteun in het herkennen en erkennen van je eigen grenzen om jou zo minder druk en meer geluk te laten ervaren. Inzicht en bewust worden helpen je om je leven voluit te kunnen leiden.

Organisaties ondersteun ik in dynamische periodes door ruimte te maken voor (verander) processen. Het belang van stilstaan is een stap die nogal eens over wordt geslagen. Om vooruit te komen als organisatie is het van belang om eerst ruimte te geven aan dat wat aandacht behoeft. Het is mijn missie organisaties hierin te ondersteunen zodat ze weer fris verder kunnen. 

Over Nancy van den Heuvel

Wie ik ben

Intussen heb ik ruim twintig jaar ervaring met het begeleiden en coachen van verschillende doelgroepen.

In 2015 waren er een boel veranderingen gaande op mijn toenmalige werk.

Mede hierdoor ontstond de behoefte om voor mezelf te beginnen. De waardevolle ervaringen uit deze periode gebruik ik als leidraad voor mijn aanbod nu. 

​Mijn basis ligt in Doesburg. In 2017 ben ik in Arnhem neergestreken samen met mijn partner. Ontzettend blij kan ik worden van kleine dingen zoals een goed glas thee en een uitgelaten bui van mijn hond. Ik heb een dochter en een zoon die uitgevlogen zijn om hun passie te volgen. 

​Laagdrempeligheid en humor vind ik een must in het contact met anderen.

Het hebben van oog voor mogelijkheden, pragmatisch, onderzoeken en creativiteit zijn kenmerkend voor mij.

Tussen verschillende partijen ga ik op zoek naar de gezamenlijke belangen om zo tot een win-win situatie te komen. In mijn werk vertolk ik dan ook zo nodig ieders behoefte om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Empathie, compassie en aansluiten bij mijn gesprekspartner is voor mij een voorwaarde om echt met elkaar te kunnen werken.

"Je luistert goed, ook naar datgene wat niet gezegd wordt.”

​"Nancy ontwikkelt de ingewikkelde dingen, zodat ze weer eenvoudig worden".


Nancy van den Heuvel

Nancy Van den Heuvel

Wolvegastraat 15
6835 JJ Arnhem

Lid van beroepsvereniging

Ruimte voor groei