Coaching lichaambewust, zintuigrlijke waarnemingen

Lenio
Arnhem

Coaching in je kwetsbaarheid - genieten van jezelf met gerichte aandacht.

minity coaching

Wat is minity coaching: Is er op gericht om jou, afhankelijk van je coachingsvraag, weer contact te durven laten maken met die kwetsbare lagen in jou, je diepste gevoelens en verlangens. 

Het kan je helpen weer sensitiever te worden, weer te durven genieten van je eigen sensualiteit, jouw vitale levensenergie!

In de coaching onderzoeken we stap voor stap alles wat jou weerhoudt?

Hoe je weer in contact kan komen met jouw diepste gevoelens en verlangens en hoe je je jouw vitale levensenergie weer helemaal kan leren toe te eigenen. 

Hoe kwetsbaar voelt het vaak niet om echt je hart te openen naar iemand, iemand echt toe te laten tot je diepste gevoelens, je onzekerheden, twijfels en angsten, maar ook tot je dromen en je diepste verlangens. 

Ieder heeft hier zo zijn eigen beschermings-mechanismen en patronen voor: de één houdt zich stilletjes op de achtergrond, de ander doet zich heel stoer en zelfverzekerd voor en probeert alles onder controle te houden.

Over Lenio

Mijn interesse in de natuur met kruiden - voeding -gedrag is meer aangewakkerd door mijn kinderen. Hierdoor ben ik mijzelf er meer in gaan verdiepen waardoor ik me geschoold heb in Multidisciplinaire lichamelijke therapeute -coach& massage therapeut met brede kennis. Door de opleidingen massages - kindercoach & therapie NLP- tantra en Chinese & taoïstische geneeskunde en levensenergie, heeft het mij veel gebracht. Ik werk graag met mensen, dat ik iets kan betekenen met hun vraag.

In de coaching ieder contact durf te laten maken met de kwetsbare lagen, de diepste gevoelens en verlangens die weggestopt zijn. Zintuigelijk meer waarnemen en activeren,weer sensitiever worden, weer te durven genieten van je eigen sensualiteit, jouw vitale levensenergie!


Lenio

Dia van der Tol

P/a Velperweg 95
6824 HH Arnhem

Lid van beroepsvereniging

Coaching lichaambewust, zintuigrlijke waarnemingen