Massagepraktijk Markerink

Massagepraktijk Markerink
Zevenaar

Wordt het jou ook allemaal te veel? Altijd ben je bezig alle ballen in de lucht te houden. Steeds brandjes aan het blussen. Je voelt je hierdoor inmiddels behoorlijk leeggezogen. Het lijkt wel of de vermoeidheid iedere dag sterker wordt.

Wil jij ook zo graag:

-          Energie hebben om dingen te ondernemen
-          Een ontspannen gevoel in je lichaam
-          Genieten van de kleine dingen om je heen?

Een holistische massage geeft jou dat waar je zo naar verlangt: Rust, inzichten en uiteindelijk ook energie, omdat je weer leert voelen wat er in je speelt.
Alles mag er zijn op mijn massagetafel.Verdriet, blijdschap, woede. Je mag je uiten, als dat bij je past.

Wil jij weer voelen wat jouw lichaam je wil vertellen? Wil jij je niet meer opgebrand voelen, maar juist gaan bruisen van de energie en opbloeien?

Maak een afspraak, je bent van harte welkom.

Over Massagepraktijk Markerink

Mijn naam is Daisy Markerink. Klaar staan voor anderen, zorgzaam en dienstbaar zijn, dat zijn mijn karaktereigenschappen. Masseren is mijn grote passie.

Wat ik heb mogen voelen gun ik anderen ook. Ik wil mensen helpen ook op te bloeien. Hun vleugels te spreiden in vertrouwen. Ik wil cliënten laten voelen wat hun lijf te vertellen heeft, omdat ik dit zelf ook zo heb mogen ervaren. In een veilige en rustige omgeving en met een aandachtvolle aanraking mag jij helemaal jezelf zijn. Hoe kan ik jou verder brengen? Welke plek in jouw lijf heeft extra aandacht nodig? Wat wil dat jou vertellen? Dit maakt mijn vak zo mooi. Samen gaan we op reis. Ga je met me mee?

Verder ben ik altijd in voor een high tea met vriendinnen, gezellig! Mediteren even een momentje voor mijzelf. Ik wandel graag lange afstanden, voor de ontspanning, gezondheid, om mijn lijf soepel te houden, lekker buiten in de natuur te zijn. Of op de bank met de Happinez of een Jill Mansell.

 


Massagepraktijk Markerink

Daisy Markerink

Pannerdenseweg 10
6905 SE Zevenaar

Lid van beroepsvereniging

Massagepraktijk Markerink