gecertificeerd wandelcoach voor hoogsensitieve professionals * HSP * energie, plezier, voldoening

Stiltecoaching
Oosterbeek & Arnhem

Wil je meer plezier, voldoening en energie halen uit je werk, leven en relaties? Ik help je bewust worden hoe je jouw natuurlijke talenten gezond inzet met als resultaat dat je achter je eigen keuzes staat en de dingen doet die jij belangrijk vindt

Ben jij een hoogsensitieve professional en wil je niet meer in de valkuil van overprikkeling, bore-out of uitputting stappen? 

hoe?
In vijf coachwandelingen krijg je zicht op waar je staat, wat je nodig hebt en wat voor jou belangrijk is. Je ontdekt hoe jij je op kan laden, hoe de natuur een rol kan spelen antwoorden te vinden in jezelf en de waarde van innerlijke rust voor jou. Als gecertificeerd wandelcoach gespecialiseerd in HSP neem ik je de natuur in en coach je met empathie, verheldering en rust. 

wat anderen zeggen
"Het coachingstraject bij Gaby is het beste wat me de afgelopen jaren overkomen is. Een krachtige coach." Man, 60 jaar

"Ik heb inzichten gekregen. Waar ik mee aan de slag ga, is meer voldoening halen uit de inhoud van mijn werk." Man, 43 jaar

"Ik ben milder naar mezelf gaan kijken en ik ervaar meer rust. Door die rust weet ik weer dat ik op mezelf kan vertrouwen." Vrouw, 55 jaar

"Na altijd te hebben gezorgd en te voldoen aan de verwachtingen van anderen vond ik het tijd om te onderzoeken wat ik zelf eigenlijk wil en belangrijk vind."

missie

Het is mijn missie jou als HSP professional niet langer te zien struikelen over je natuurlijke talenten, maar je er bewust van te maken hoe je er de vruchten van plukt. Zodat je je sterke kanten optimaal inzet voor wat er voor jou toe doet. Daar word jijzelf, je omgeving en de wereld beter van.

Over Stiltecoaching

Als kind speelde ik graag op de hei en in het bos, verzamelde ik stenen en genoot ik van planten, bloemen, vogels en sterren.

Na mijn opleiding tot architect koos ik voor duurzaam bouwen. Werkte als consultant aan duurzaamheidsvisies voor woningcorporaties. En aan Europese projecten over energiebesparing.

Ik merkte dat praten over energielabels en zonnepanelen niet ging over iemands werkelijke motivatie een duurzame, betere wereld te willen.

Dat begint bij voelen wat er echt toe doet. Authentieke keuzes maken. Misschien tegen de stroom in? 
Doen waar je blij van wordt en wat je belangrijk vindt.Deed ik dat zelf ook?
Eigenlijk putte ik mijzelf uit in onbevredigende banen, probeerde te voldoen aan alle verwachtingen en vond de relatie met vrienden en collega’s belangrijker dan met mijzelf en mijn behoeften. Ik was intens moe en kwam thuis te zitten met een burn-out.

Ik gooide het roer om. Volgde meerdere opleidingen wandelcoaching en coaching in de natuur. En trainingen over stilte.

Ik ontdekte dat ik, als sensitief persoon (HSP) stilte nodig had. In de stilte kon ik me ontspannen, kreeg ik dingen helder en kwamen er antwoorden op vragen die in mij leefden. 

In 2017 richtte ik stiltecoaching op: wandelcoaching in de omgeving Arnhem/Oosterbeek. 

Ik, Gaby Hutjes (1969), ben vol rust, geef veel ruimte en bied veiligheid. Mijn wijsheid en wendbare geest combineer ik met ondeugendheid, een grapje en een hoge mate van sensitiviteit.

“in the silence we can listen to our soul”


Stiltecoaching

Gaby Hutjes

Jan van Embdenweg 24
6861ZT Oosterbeek & Arnhem

gecertificeerd wandelcoach voor hoogsensitieve professionals * HSP * energie, plezier, voldoening